Bestel-apps

Maak bestellen supersimpel en verdubbel je omzet!

Wat voelt het goed. Je bedrijf groeit, je hebt steeds meer bestellingen. Rinkelende telefoons, bestellingen afhandelen, je krijgt het steeds drukker.

Natuurlijk is dat een goed teken, maar wij weten dat het efficiënter kan.

Moderniseer je bestelproces en groei harder dan je zelf voor mogelijk had gehouden, door het moderniseren van je bestelproces en ervoor te zorgen klanten met 1 druk op de knop kunnen bestellen!

Voordelen

Groei

Maak je bedrijf klaar voor groei. Of je nou 10 of 1 miljoen klanten hebt, een bestel-app wordt niet moe. Onze apps zijn flexibel en schaalbaar, capaciteit is geen probleem!

Onderscheidend

Onderscheid jezelf van de concurrent. Je hoeft niet te concurreren op prijs. Klanten willen geen ingewikkelde bestelformulieren. Ze willen snel en makkelijk bestellen. Wij regelen dat!

Tijdbesparend

Bespaar je klanten en jezelf tijd. Onze apps onthouden de ingevulde gegevens zodat je niet opnieuw je gegevens in hoeft te vullen. Laat klanten oude bestellingen opnieuw bestellen en verhoog je omzet door vereenvoudiging!

Toekomst

Sommige mensen bellen niet zo graag. Haal deze blokkade weg en zorg er tegelijkertijd voor de je je weer kan richten op de bedrijfsvoering in plaats van de telefoon op te nemen.

Logistiek

We denken mee met de logistieke processen en dragen verbeteringen aan. Automatiseer logistieke processen en maak het bestellen afhandelen makkelijker en betrouwbaarder.

Flexibel

Onze maatwerk bestallapplicaties zijn volledig aanpasbaar naar jouw wensen. Dit betekent dat je de applicatie volledig naar jouw hand kan zetten.

Uitgelichte bestel-apps

Deze klanten hebben bestellen supersimpel gemaakt

degroteverleiding.nl
Webversie van de grote verleiding
Producten bestellen op appProducten bestellen op appBestelling bevestigen op app
Webversie van de grote verleidingApp van de grote verleiding

De Grote Verleiding
Binnenkort online!

Eerlijk, heerlijk en biologisch

Bij De Grote Verleiding kun je biologische producten bestellen. Eerlijk, heerlijk en biologisch. De Grote Verleiding kies je voor 100% biologische levensmiddelen en daarmee voor een gezonde levensstijl.

Wij ontwikkelden een gloednieuwe iOS & Android app die naadloos aansluit op het bestaande logistieke proces. Naast de app hebben we tegelijkertijd een webversie van de app ontwikkeld.

Bekijk deze bestel-app
🌔

To the moon 🚀

Vlieg je concurrenten voorbij

Maak een vliegende start met je automatiseringsproject. Wij bouwen geen luchtkastelen maar praktische oplossingen. Ga met ons de cloud in!

Contact opnemen