BringMeOne

Jouw lievelingseten, snel bezorgd voor een goede prijs

BringMeOne is de nieuwe manier om snel en gemakkelijk eten te bestellen en thuis te laten bezorgen. Met de app kunnen klanten eenvoudig restaurants doorzoeken, hun favoriete gerechten bestellen en betalen.

Met BringMeOne houden ondernemers meer geld over aan hun bestellingen. Een vast bedrag per bestelling in plaats van een percentage van de omzet.

Wij ontworpen en bouwden een snelle iOS & Android app en hebben deze gekoppeld aan het bestaande BringMeOne platform.

Tablet versie van BringMeOne
CalamiteitenmanagementCalamiteiten melden via GPSMeerdere organisaties mogelijk
CalamiteitenmanagementCalamiteiten melden via GPSMeerdere organisaties mogelijk

Restaurants

BringMeOne vind restaurants op basis van je postcode. Zo heb je snel het beste eten thuisbezorgd in jouw regio.

Producten

Vind makkelijk en snel de producten waar je naar op zoek bent.

Eerder besteld

Bekijk eerdere bestellingen terug en neem deze over zodat je niet alles opnieuw hoeft uit te kiezen.

Account

Maak snel een account aan zodat je op de hoogte kunt blijven van nieuwe informatie. Of ga verder zonder account en maak gebruik van de app.

Winkelmand

Overzichtelijk en zonder overbodige informatie. We laten de informatie zien die je nodig hebt, duidelijke knoppen, niks meer!

Snel

Met de BringMeOne app ben je binnen een korte tijd klaar met je bestelling. Door de handige flow van onze app kun je snel van je eten en drinken genieten!

WebRidge heeft echt topwerk geleverd met onze app, BringMeOne. Hun steun en inzet tijdens het hele proces was geweldig. Ze waren altijd bereid om te helpen en hun professionaliteit heeft onze ideeën echt tot leven gebracht.

Door webRidge hebben we nu een super handige app. We zijn echt trots op wat we samen hebben bereikt en kunnen niet wachten op wat er nog komt!.

Ali Kivrak
Directeur BringMeOne

🌔

Ready for takeoff?

Vlieg je concurrenten voorbij

Maak een vliegende start met je automatiseringsproject. Wij bouwen geen luchtkastelen maar praktische oplossingen. Ga met ons de cloud in!

Contact opnemen