Schetsen

Van idee naar prototype

Wij schetsen het prototype zodat je vroeg kunt zien hoe jouw oplossing eruit komt te zien.

Wij zorgen ervoor dat alles er op en top uitziet. En dat het eindproduct zo goed ontworpen is dat de eindgebruikers geen handleiding nodig hebben!

Wat

Schetsen is het vaststellen van de app die we voor jou gaan maken. Door knoppen en tekst op de juiste plaats te zetten krijgen jij en wij een goed beeld van hoe de app moet gaan werken en hoe deze eruit moet gaan zien.

Waarom

Het helpt ons te brainstormen en alle ideeën die we in gedachten hebben te zien. Als we eenmaal een schets hebben gemaakt wordt het bouwen van de echte app een stuk makkelijker.

Hoe

Met het programma Sketch kunnen we makkelijk op beeld zetten wat we in gedachten hebben. Met enkele klikken kunnen we vormen, kleuren en tekst veranderen.

Klikbare schetsen

Van idee naar klikbaar prototype

Wij maken de schetsen klikbaar, zodat je erdoorheen kunt navigeren en kunt kijken of alles goed werkt. Zo kunnen we vroeg in het proces een idee valideren en veranderen naar een perfect bouwplan voor de echte app.

YouTube video thumbnail
🌔

To the moon 🚀

Vlieg je concurrenten voorbij

Maak een vliegende start met je automatiseringsproject. Wij bouwen geen luchtkastelen maar praktische oplossingen. Ga met ons de cloud in!

Contact opnemen