Koppelingen

Koppel je app met externe diensten

Heb je al een bestaand systeem? Geen probleem, wij koppelen, synchroniseren je gegevens van tussen de app en het bestaande systeem. Zo heb je altijd de meest recente gegevens in je app en in je eigen systeem.

Wat

Wij koppelen, synchroniseren je gegevens van tussen de app en het bestaande systeem. Zo heb je altijd de meest recente gegevens in je app en in je eigen systeem.

Waarom

Door de handigheid van onze apps te combineren met de inhoud van jouw software zorgen we er samen voor dat efficiëntie van jouw bedrijf omhoog schiet. Op twee plekken data invoeren is verleden tijd.

Hoe

Wij bouwen een koppeling met de systemen van jouw leveranciers. Dit gaat meestal doormiddel van een API. Doormiddel van een API kunnen wij communiceren met een ander programma.

Wij koppelen alles!

Wij verkopen geen 'nee'

Ervaring

Wij hebben jarenlange ervaring met het koppelen van systemen. We koppelen uw bestaande systeem zoals PipeDrive, MoneyBird, AFAS, Exact Online, Twinfield, Mollie zo aan uw nieuwe software.

Kwaliteit

Wij gaan voor kwaliteit. Niet het soort koppeling waarbij je uren moet wachten voordat de gegevens zijn overgezet. Wij zorgen ervoor dat de koppeling waar mogelijk realtime is!

Creatief

Als we niet kunnen koppelen, dan forceren we het. We zetten websites, documenten of spraak om naar gestructureerde data. We laten ons niet uit het veld slaan.

Wij houden van koppelen

Deze klanten koppelden met ons

Omoda

We koppelden de outfits met het E-commerce platform SFCC, we uploaden bestanden met FTP, we synchroniseren naar Vimeo, en nog veel meer!

Meer over Omoda

BCON-Energy B.V.

Via een maatwerk-app kunnen de werknemers heel makkelijk hun ingeplande projecten zien met de bijbehorende data uit PipeDrive.

Meer over de BCON app

DD-Trading B.V.

Wij koppelden met het Visma EAccounting pakket om via de app facturen te verzenden. Daarnaast verzorgen wij een CBS Excel export, dit bespaart enorm veel administratie.

Meer over de DD-Trading app
pim.omoda.nl
Product Information Management system
Kassa systeem omoda
Chopper omoda
Kassa systeem omodaChopper omodaProduct Information Management system

Omoda

The fashion store that loves you back

Sinds februari 2021 werken wij mee aan het ontwikkelen van interne automatiseringen bij Omoda. In het eerste jaar hebben we vooral gewerkt aan het bouwen van een Product Information Management systeem waar alle informatie van anderhalf miljoen artikelen en duizenden outfits is te beheren.

Daarna hebben we een grote bijdrage gelevert aan het automatiseren van de fotografie-afdeling en hebben ervoor gezorgd dat de fotografie van de artikelen sneller verloopt door verschillende procesverbeteringen.

Op dit moment bouwen we verder aan nog meer interne automatiseringen en werken we mee aan een nieuw kassa-systeem voor de winkels.

Meer over Omoda
Koppeling met PipeDrive CRMKoppeling met Outlook agenda

BCON Energy B.V.

App met agenda en koppeling met Pipedrive CRM

Voor BCON Energy B.V. maakten we app waarbij de monteurs eenvoudig agenda-items kunnen zien waar zij op ingepland zijn

Deze agenda-items worden automatisch gekoppeld aan het project in het CRM-systeem van BCON op basis van het adres

Daardoor zijn opzichters geen tijd meer kwijt met het doorsturen van inmeet-formulieren en andere notities bij de klant.

Meer over deze app
Koppeling met PipeDrive CRMKoppeling met Outlook agenda
ddtradingapp.nl
Overzicht van vracht in app DD-Trading B.V.

DD-Trading B.V.

Internationale uien-handel app

Als ondernemer heb je geen zin om allerlei papieren en Excel bestanden mee te slepen waardoor je al snel door de bomen het bos niet meer ziet.

Daarom kwam Adrian Dek van DD-Trading B.V. naar ons toe met de vraag of wij Excel bestanden & papieren konden vervangen door een handige app waarin zijn bedrijf vrachten uien kan opslaan en beheren.

Daarnaast maakten wij een koppeling met Visma zodat DD-Trading B.V. met 1 druk op de knop zijn klanten kan factureren en weet welke inkomende facturen hij kan verwachten.

Meer over dit project
🌔

To the moon 🚀

Vlieg je concurrenten voorbij

Maak een vliegende start met je automatiseringsproject. Wij bouwen geen luchtkastelen maar praktische oplossingen. Ga met ons de cloud in!

Contact opnemen