The sky is not the limit

Wij gaan verder waar anderen stoppen 🚁️

Schetsen

Van idee naar prototype

Wij schetsen het prototype zodat je vroeg kunt zien hoe jouw oplossing eruit komt te zien.

Wij zorgen ervoor dat alles er op en top uitziet. En dat het eindproduct zo goed ontworpen is dat de eindgebruikers geen handleiding nodig hebben!

Meer over schetsen

Apps

Snelle en slimme apps die werken op alle platformen

Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijfsprocessen geautomatiseerd worden. Naast de gevraagde functionaliteit zorgen wij dat alles zó snel is dat er geen laadbalk nodig is.

Onze apps werken op alle gangbare smartphones en zijn snelle native apps. Door slim gebruik te maken van onze techniek werken deze apps ook op het web.

Bekijk apps

Bestel-apps

Maak bestellen supersimpel en verdubbel je omzet!

Wat voelt het goed. Je bedrijf groeit, je hebt steeds meer bestellingen. Rinkelende telefoons, bestellingen afhandelen, je krijgt het steeds drukker.

Natuurlijk is dat een goed teken, maar wij weten dat het efficiënter kan.

Moderniseer je bestelproces en groei harder dan je zelf voor mogelijk had gehouden, door het moderniseren van je bestelproces en ervoor te zorgen klanten met 1 druk op de knop kunnen bestellen!

Meer over bestel-apps

Koppelingen

Koppel je app met externe diensten

Heb je al een bestaand systeem? Geen probleem, wij koppelen, synchroniseren je gegevens van tussen de app en het bestaande systeem. Zo heb je altijd de meest recente gegevens in je app en in je eigen systeem.

Meer over koppelingen

Maatwerk-software

Alles wat je maar nodig hebt

Standaard software biedt niet altijd uitkomst. Soms ontbreekt net de functionaliteit waarmee je de meeste tijd bespaart.

Wij zorgen ervoor dat jouw unieke werkwijze samenkomt in maatwerk-software die meegroeit met jouw organisatie.

Bekijk maatwerksoftware

Configurators

Laat je klanten zelf hun product samenstellen

Besteed je veel tijd aan het maken van offertes? Laat ons een maatwerk configurator bouwen! Hiermee kunnen je klanten zelf hun ideale product samenstellen. Zo bespaar je veel tijd en wordt je offerte-afhandeling een stuk eenvoudiger.

Bekijk configurators
🌔

To the moon 🚀

Vlieg je concurrenten voorbij

Maak een vliegende start met je automatiseringsproject. Wij bouwen geen luchtkastelen maar praktische oplossingen. Ga met ons de cloud in!

Contact opnemen