EyeOnTarget

Calamiteitenmanagement en kwaliteitsborging

webRidge ontwikkelde, samen met B&E Reiniging en de Betho, de EyeOnTarget applicatie. Sinds 2019 werkt de graffiti-reiniging afdeling met de app. Sinds dit jaar werkt ook schoonmaak- en groenafdeling met EyeOnTarget.

Met de app melden werknemers van De Betho calamiteiten. Ook controleren ze alle projecten van opdrachtgevers aan de hand van een DKS (Dagelijkse Controle Systeem) formulier. Zo kan De Betho hun hoge kwaliteitsstandaard garanderen en inzichtelijk maken voor alle opdrachtgevers.

CalamiteitenmanagementCalamiteiten melden via GPSMeerdere organisaties mogelijkDagelijkse kwaliteit controle app
CalamiteitenmanagementCalamiteiten melden via GPSMeerdere organisaties mogelijkDagelijkse kwaliteit controle app
YouTube video thumbnail

Calamiteiten

Als werknemer wordt het eenvoudig om je werk te verantwoorden. Je kunt eenvoudig een opdrachtgever selecteren en de melding voorzien van foto’s en locatie.

Calamiteiten beheren

Als de melding er goed uit ziet kun je overal ter wereld de meldingen inzien en beheren. Deze komt na goedkeuring bij de opdrachtgever terecht.

Adresherkenning

EyeOnTarget herkent automatisch het adres. Ons systeem leert van vorige adressen.

Kwaliteitsborging

Met EyeOnTarget kun je vragenlijsten aanmaken en deze inzichtelijk maken voor alle opdrachtgevers. Zo kun je een hoge kwaliteitsstandaard garanderen!

Exporteer

Exporteer gebeurtenissen eenvoudig voor je opdrachtgever. Geen papierwerk meer.

Opties

EyeOnTarget bevat slimme opties die specifiek op jouw branche van toepassing zijn. Heb jij wat maatwerk nodig? Dan kunnen we die inbouwen!

🌔

To the moon 🚀

Vlieg je concurrenten voorbij

Maak een vliegende start met je automatiseringsproject. Wij bouwen geen luchtkastelen maar praktische oplossingen. Ga met ons de cloud in!

Contact opnemen